Aanmelding voor de bijeenkomst Omgevingsvisie

‘Samen op weg naar de toekomst van Lelystad’
Denk mee over het Ruimtelijk Raamwerk van Lelystad als tweede bouwsteen voor de Omgevingsvisie!

U bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst ‘Samen op weg naar de toekomst van Lelystad’ op maandagavond 25 februari van 19.30 – 21.30 uur in het stadhuis van Lelystad.

Aanmelden voor de bijeenkomst Omgevingswet
Wanneer u zich via dit formulier aanmeldt, worden uw gegevens alleen gebruikt voor het verzenden van de uitnodiging, het eventueel versturen van een verslag van de bijeenkomst en – indien u daarvoor kiest – het toesturen van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. Uw gegevens worden alleen zolang bewaard als nodig is voor de hiervoor genoemde doelen. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door het sturen van een email aan omgevingswet@lelystad.nl, of te bellen met Gerry Asselman op telefoonnummer 14 0320.

Tijdens de bijeenkomst bestaat de kans dat er beeldmateriaal wordt gemaakt, zoals foto’s ten behoeve van een nieuwsbrief of volgende uitnodiging.

Blijf op de hoogte
Wilt u op de hoogte worden gehouden over ontwikkelingen en activiteiten rond de Omgevingswet en Omgevingsvisie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Omgevingswet via de volgende link https://www.lelystad.nl/nieuwsbrief. U ontvangt dan vier keer per jaar een nieuwsbrief.

Privacy Statement
Via de volgende link https://www.lelystad.nl/privacy kunt u het privacy statement van de gemeente Lelystad inzien.

Velden met een * zijn veplicht

U heeft geen achternaam ingevuld
U heeft geen geldig e-mailadres ingevuld